Wilt u een haardvuur op hout, gas, bio-ethanol? Een sober ontwerp of een eyecatcher in uw interieur? U noemt het en wij realiseren het. Alle schouwen worden op maat gemaakt, we zorgen voor een volledige uitwerking van uw haardwand en garanderen een vlotte opeenvolging van de werken. Aarzel zeker niet om onze toonzaal te bezoeken en de nieuwste trends te ontdekken!

  Geniet van de warme gezelligheid van een haard.

  Als we vandaag over haardvuren spreken, dan hebben we het over de meest uiteenlopende ontwerpen en modellen, van sober tot hypermodern. Toch doen ook de klassieke schouwen het nog steeds goed. Sowieso moet een haardvuur een degelijk warmterendement bieden én een garantie op brandveiligheid dankzij een doorgedreven, degelijke constructie.

  Breng bij een bezoek aan onze toonzaal zeker uw plan met plattegrond en doorsnede van uw woning mee! Om zo de nodige informatie te hebben voor het uitwerken van uw haard.

  merken

  We verdelen onder andere de merken M-design, Metalfire, Cosyflame, Barbas, Bellfires, Bio-o en Faber. Op zoek naar een ander merk? Aarzel niet om ons te contacteren.

  Guido Herman nv

  Lauwbergstraat 141a
  8930 Lauwe
  BE 0439.645.075

  openingsuren toonzaal

  maandag van 9u - 12u & 14u - 17u
  dinsdag tot vrijdag van 9u - 12u & 14u - 18u
  zaterdag 9u - 12u
  zon- & feestdagen gesloten
  di tot vr: 9u - 12u & 14u - 18u
  za: 9u - 12u & 14u - 17u
  zo- & feestdagen gesloten