Natuursteen is een warm en duurzaam materiaal dat een woning meerwaarde geeft. Het straalt een tijdloze klasse uit en leent zich bijzonder goed voor een sobere en minimalistische vormgeving. Kiezen voor dit materiaal biedt tal van voordelen: minder voegen, minder vuil en minder onderhoud. Bovendien wordt natuursteen mooier naarmate het ouder wordt.

  Een natuurproduct geeft een unieke touch aan uw interieur.

  talloze materialen
  en toepassingen

  Bij Guido Herman maken en plaatsen we (natuur)steen op maat voor badkamers, keukenbladen, tafels, binnen- en buitenvloeren, trappen,... Natuursteen kan voor ieder ontwerp van toepassing zijn in uw nieuwbouw of renovatieproject. We hebben een ruim aanbod van soorten en kleuren, de juiste touch voor elk interieur. Denk aan graniet, marmer, kalkgesteenten, basaltsteen en blauwe hardsteen. Voor keukentabletten en andere toepassingen is composiet, dekton en keramiek dankzij de vele voordelen vandaag bijzonder populair. Als uw keuze gemaakt is, zorgen onze steenkappers voor de uitwerking in het atelier en onze plaatsers voor een feilloze afwerking bij u thuis.

  Kom een kijkje nemen in onze toonzaal of laat u hier inspireren.

  Verstek

  De afwerking in verstekken laat toe om de platen (natuur)steen zo tegen elkaar te verlijmen, dat het eindproduct zuiver en naadloos lijkt. Een verstek geeft een massieve look aan de (natuur)steen.

  Open boek

  Om de exclusiviteit en schoonheid van natuursteen te benadrukken, kan in sommige projecten natuursteen in open boek geplaatst worden. Bij natuursteen in open boek worden 2 of meerdere platen gespiegeld aan elkaar geplaatst.

  Guido Herman nv

  Lauwbergstraat 141a
  8930 Lauwe
  BE 0439.645.075

  openingsuren toonzaal

  maandag van 9u - 12u & 14u - 17u
  dinsdag tot vrijdag van 9u - 12u & 14u - 18u
  zaterdag 9u - 12u
  zon- & feestdagen gesloten
  di tot vr: 9u - 12u & 14u - 18u
  za: 9u - 12u & 14u - 17u
  zo- & feestdagen gesloten